Op zoek naar kaap doorn adres?

 
kaap doorn adres
Kaap Doorn Vergaderruimte.
Met 23 zalen van verschillende grootte is voor praktisch iedere groep de juiste zaal beschikbaar. Kaap Doorn beschikt over 70 comfortabele en recent gerenoveerde hotelkamers en over 2 sfeervolle restaurants. Alle zalen zijn voorzien van standaard ingebouwde apparatuur, airconditioning, etc. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van de sauna, zonnebank en fitnessmogelijkheden. Met het bezit van de gouden Green Key en de classificatie van 4 vergaderhamers weet u dat u ook op het gebied van luxe en duurzaamheid aan het juiste adres bent.
Hotel Conferentie Centrum Kaap Doorn in Doorn Nederland Reviewcijfer: 8.6 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Conferentie Centrum Kaap Doorn in Doorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
Doornse Kaap Wikipedia.
52 2 NB, 5 22 OL. De Doornse Kaap is een heuvel in de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de Nederlandse provincie Utrecht. De heuvel ligt ten noordoosten van Doorn in de Kaapse Bossen en maakt onderdeel uit van de stuwwal Utrechtse Heuvelrug.
Conferentiecentrum Kaap Doorn Vergaderlocatie Doorn.
Als onze klanten suggesties vragen voor een geschikte locatie, noemen we zonder twijfel Kaap Doorn. En voor ons eigen Train-de-Trainer programma is het meerdere malen per jaar de vaste stek. Het ideale conferentiecentrum bestaat waarschijnlijk niet, maar Kaap Doorn gooit hoge ogen.
Kaap Doorn Conferentiecentrum gevonden op QM Meeting Planner.
Alle zalen zijn voorzien van standaard ingebouwde apparatuur, airconditioning, etc. Kaap Doorn beschikt over 2 verschillende restaurants die beide zeer sfeervol zijn. Daarnaast maakt u gratis gebruik van sauna, zonnebank en fitnessruimte. Met het bezit van de gouden Green Key en de classificatie van 4 vergaderhamers weet u dat u ook op het gebied van luxe en duurzaamheid aan het juiste adres bent.
Kaap Doorn Conferentiecentrum Doorn locaties meetings.nl.
4.5 /5 2 reviews. Kaap Doorn Conferentiecentrum is het adres voor uw conferentie, vergadering, training, cursus of bedrijfspresentatie in Midden-Nederland. Kaap Doorn richt zich op de zakelijke markt. Feesten zoals bijvoorbeeld bruiloften komt u bij ons niet tegen. Met 24 vergaderzalen en 70 hotelkamers hebben wij voor iedere groep de juiste ruimte beschikbaar.
Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn Utrecht.
By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn, 3941 EP, http//www.landgoedzonheuvel.nl. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe link, found at the bottom of every email.
Kaap Doorn Conferentiecentrum Inspirerende Locaties.
Kaap Doorn Conferentiecentrum. 3941 KA Doorn Nederland. t toon telefoonnummer. t 0343 414 241. Kaap Doorn Conferentiecentrum. Capaciteit: 2 250 personen. Vergaderruimte per plaats. Vergaderruimte Den Haag. Vergaderruimte in Breda. Vergaderruimte in Tilburg. Vergaderruimte in Nijmegen. Vergaderruimte in Amersfoort. Vergaderruimte in Maastricht.

Contacteer ons