Resultaten voor huis doorn openingstijden

 
huis doorn openingstijden
Museum Huis Doorn: Openingstijden Tarieven.
Groepsreserveringen op aanvraag en in overleg, ook buiten reguliere openingstijden, zijn mogelijk. Groepsprijs vanaf 20 personen: 1050, per persoon. Voor groepen buiten de openingstijden worden extra kosten gerekend. Museum Huis Doorn heeft een authentieke indeling en inrichting, zonder vitrines en zonder personenlift.
Museum Huis Doorn Museumtijdschrift.
Doorzoek de hele site.: Museum Huis Doorn mk. Hoe leefde de verbannen Duitse keizer Wilhelm II in zijn kasteel in Doorn? Beleef het mee en bezoek Museum Huis Doorn. Wilhelm II vulde zijn kleine landhuis met talloze kostbare meubelen, kunst en zilver uit zijn Duitse paleizen.
Home.
Cinema Buiten IJzersterke films op historische locaties is een samenwerking met provincie en gemeente Utrecht, in het kader van 2018 Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Op 16 augustus is de film C'est' la vie te zien op het voorplein van Huis Doorn.
Museum Huis Doorn museumwinkel.
De museumwinkel is gevestigd in het souterrain van het Huis en biedt een groot assortiment voorwerpen gerelateerd aan Huis Doorn en haar beroemde bewoner, Keizer Wilhelm II, en aan Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het assortiment bestaat uit boeken, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits, ansichtkaarten, servetten, glaswerk, porselein en vele andere leuke souvenirs.
Museum Huis Doorn: route en parkeren.
Bus 56; uitstappen bij Huis Doorn. A12 vanuit Arnhem afslag Maarsbergen/Leersum. R ichting Doorn/Leersum, bij rotonde Leersum rechts richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn links af Langbroekerweg. A12 vanuit Utrecht afslag Maarn/Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn rechtdoor Langbroekerweg. Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de Langbroekerweg dat naast het Poortgebouw is gelegen. Vanaf 25 oktober is een deel van het parkeerterrein gereserveerd voor bezoekers van het museum en het tentoonstellingspaviljoen. Dat deel is afgesloten met een slagboom. Bij aankoop van een toegangsbewijs of registratie van uw museumkaart ontvangt u bij de kassa in het Poortgebouw een gratis uitrijmunt. Bezoekers die uitsluitend het park bezoeken kunnen een uitrijmunt kosten 500, kopen bij de kassa gedurende de openingstijden van het museum of parkeren op de buitenring van de parkeerplaats waar een parkeerschijf verplicht is.
Museum Huis Doorn DagjeWeg.NL.
Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Nadat miljoenen soldaten waren gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog vluchtte de Duitse keizer Wilhelm II met zijn hele hebben en houden naar Nederland. Hij vond hier een huis waar hij zijn hofhouding in het klein kon voortzetten: Huis Doorn.
Openingstijden Museum Huis Doorn Langbroekerweg 10 in Doorn.
Openingstijden Museum Huis Doorn Langbroekerweg 10 in Doorn. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting tot Beheer van Huis Doorn die het meest in de buurt ligt van de aan de Langbroekerweg 10 is de Stichting tot Beheer van Huis Doorn aan de Langbroekerweg 10.
Museumkaart schatkamerdetail.
In de buurt van. controleer altijd de openingstijden. van het museum dat u bezoekt. aanbevolen door kinderen. Huis Doorn DOORN. Een keizerlijke residentie in een dorp, dat is Huis Doorn. De laatste Duitse keizer, Wilhelm II, woonde er tot zijn dood in 1941.

Contacteer ons