Resultaten voor horeca doorn

 
horeca doorn
Van Doorn Verhuur B.V. Soest Van Doorn Tenten en partyverhuur Soest Amerfoort Utrecht.
Magazijn op afspraak Nieuwegracht 6 3763 LB Soest Telefoonnummer 035 740 0 740 Stuur een e-mail Volg ons op Van Doorn Verhuur B.V. Van Doorn Verhuur B.V. is sinds 2000 actief in de tenten, party, horeca en evenementen-verhuur. Wij verhuren van tent tot theelepeltje, voor zowel particulier als zakelijk gebruik, voor vereniging of instelling.
Restaurants in Doorn Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Doorn, Utrecht. Alle restaurants in Doorn. Lekker uit eten in een restaurant in Doorn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Wandeling van de maand: Trage Tocht Leersum-Doorn PlusOnline.
Een rondwandeling op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Langbroekerwetering tussen Leersum en Doorn. Een mooie, beschutte wandeling met horeca aan het begin en halverwege. U wandelt aan de noordkant heuveltje op en heuveltje af door het bos met steeds weer mooie uitzichtpunten.
Brasserie Rodestein Doorn.
Welkom bij Brasserie Rodestein. Brasserie Rodestein is fraai gelegen op de Utrechtse heuvelrug in het prachtige dorp Doorn aan de Langbroekerweg, recht tegenover de ingang van Huis Doorn, waar de laatste Duitse Keizer tijdens zijn verbanning uit Duitsland heeft gewoond.
Restaurant De Notabelen in Doorn De Notabelen.
Welkom bij restaurant De Notabelen in Doorn. Ons gezellige café-restaurant is centraal gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug aan het Plein 1923 te Doorn, op slechts enkele minuten rijden vanaf de A12 afslag Maarn. Door onze centrale ligging midden op de Utrechtse Heuvelrug zijn wij ook een favoriete verzamel of rustplaats voor fietsers en wandelaars.
Sociale kaart gemeente Utrechtse Heuvelrug Abrona Catering Gemeentehuis Utrechtse Heuvelrug.
De Gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft in juni 2013 de deuren van haar nieuwe gemeentehuis in Doorn geopend. Abrona heeft hier sinds de opening een nieuwe dagbestedingslocatie. Cliënten van Abrona verzorgen, onder professionele begeleiding, de lunchvoorziening in het bedrijfsrestaurant en de vergaderruimten. De dagbesteding op deze locatie heeft een arbeidsmatig karakter. De werkzaamheden worden afgestemd op de individuele interesse en vaardigheden van de cliënt. Het werk vindt plaats in de keuken, het restaurant en de vergaderruimtes. Denk aan het snijden van groente en fruit, voorbereiden van lunches, inruimen en aanvullen van het buffet en opruimen van de keuken en afwassen. Ook houden cliënten het restaurant netjes, ontvangen zij gasten, pakken ze producten in die gasten willen meenemen en bedienen ze de kassa. Ook beheren zij de koffie-apparaten en verzorgen ze de was. Het is belangrijk dat cliënten hygiënisch en netjes kunnen werken. Zij moeten om kunnen gaan met de publieke functie van het gemeentehuis. De medewerkers zijn het visitekaartje van de catering van de gemeente. Abrona is op zoek naar cliënten die het leuk vinden om in de horeca te werken en contact te hebben met alle gasten van het gemeentehuis.
8 Vakantieparken bij Doorn Bungalowparkoverzicht.nl.
Christelijke vakantieparken 3. 8 Vakantieparken bij Doorn. Toon in lijst. Toon op kaart. RCN het Grote Bos. Gastbeoordeling 0 van 0 gasten Ligt op: 3.2 km. Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.
Horeca servies: glazen, bestek en borden voor horeca.
van Doorn BV kiest u uit een ruime assortiment horeca servies van diverse topmerken, zoals Villeroy Boch en Seltmann Weiden. U vindt bij ons een variatie aan modellen die voldoen aan alle horeca eisen. Van amuselepel tot dessertbordje, kies uw ideale horeca servies in onze showroom of bestel direct online in de webshop.

Contacteer ons